Middenoostenreizen.com is op zoek naar avonturiers

27 mei 2014

Middenoostenreizen.com organiseert jaarlijks verschillende groepsreizen naar uiteenlopende bestemmingen in het Midden-Oosten. Vanaf het najaar hebben we nog een aantal plekken vrij op onze bijzondere groepsreizen.

Ben jij avontuurlijk ingesteld, geïnteresseerd in andere culturen en heb je zin om op reis te gaan? Kijk eens naar ons aanbod van groepsreizen. Vanaf Augustus hebben we nog op verschillende reizen plekken vrij. Zo reizen we eind augustus weer naar het Mysterieuze Jordanië, in oktober bezoeken we de nieuwe wereld; in Dubai & Abu Dhabi en in november gaan we door de woestijnen van Oman crossen met onze 4 x 4 jeeps!

20 – 27 september Jordanië

Eind september reizen we weer richting Jordanië. Middenoostenreizen.com gaat hier naar toe voor de mooie verhalen en de prachtige cultuur en historie die het land biedt, Tijdens de reis gaan we Hiken door de Wadi’s en klimmen we vanuit de bergen achter Petra naar het zevende wereld wonder. We gaan op zoek naar de verhalen van Jerash en laten ons heerlijk onderdompelen in luxe aan een resort aan de dode zee! Op het einde van de reis crossen we met Jeeps in Wadi Rum en gaan we onze eigen barbecue opzetten in de woestijn! Wil je mee?

19 – 26 oktober Abu Dhabi – Dubai

Wil jij eens ervaren hoe het er op het hoogste niveau van service aan toe gaat? Dan moet je mee op deze reis naar Abu Dhabi en Dubai. Deze reis organiseren wij al jaren voor de Hotelschool; een kijkje achter de schermen in de wereld van Luxe. Omdat we hoorde dat ook veel andere mensen dit mee willen maken is deze reis nu ook beschikbaar voor u; de Middenoostenreizen.com reiziger. We gaan tijdens de reis een kijkje nemen achter de schermen van de Burj Al Arab, het 7 sterren hotel van de wereld en in Abu Dhabi lunchen we in Emirates Palace. Iets voor u? >>

2 – 11 november Oman

Het prachtige sultanaat Oman. Gastvrije bevolking, ruige landschappen en een uitgestrekte woestijn; in dit prachtige land ga je natuurlijk niet in rondreizen per bus. Middenoostenreizen.com gaat ook tijdens haar groepsreizen in Oman met Jeeps op pad, we crossen van Muscat naar Sur om vervolgens de woestijn in te gaan en via Nizwa weer terug te reizen naar Muscat. Tijdens deze reis gaan we met 4 personen per jeep het echte Oman verkennen. Ga je mee?

2015

Vanaf 2015 starten wij ook met reizen naar Iran. Voor Iran geldt dat we hier uitsluitend met kleine groepen naar toe reizen. Hebt u interesse om mee reizen en wilt u mer informatie? Laat het ons alvast weten, dan sturen wij u het programma toe voor de groepsreizen.

Schrijf je nu snel in voor een van  onze bijzondere groepsreizen, want vol is vol en we reizen uitsluitend in kleine groepen van maximaal 22 personen. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!