Midden-Oosten veiliger dan op vakantie in eigen land!

25 april 2017

Op reis naar het Midden-Oosten veilig? Veiliger dan op vakantie in eigen land in ieder geval! In de top 5. van veiligste landen ter wereld: Verenigde Arabische Emiraten & Oman, in de top 20 o.a. ook Marokko en Qatar. En nu denk je vast, waar staat Nederland, op plek 19.

Het World Economic Forum (WEF) is vorige week naar buiten gekomen met haar jaarlijkse travel & toerisme report. Hierin worden de meest veilige landen van de wereld op een rijtje gezet. Maar tevens ook de meest onveilige landen.  Nu raad u het waarschijnlijk al, 4 van onze bestemmingen staan in de top 20 meest veilige landen van de wereld. En zelfs 2 van onze bestemmingen staan in de top 5!  Op nummer twee de Verenigde Arabische Emiraten en op nummer vier Oman. Qatar staat op plek 10 en de top 20 wordt afgesloten met onze nieuwste bestemming Marokko.

De aanwezigheid van deze landen in de top 20 zal veel mensen verrassen, vanwege hun locatie in het door de media geschetste ‘onrustige’ Midden-Oosten. Maar het tegendeel blijkt deze landen zijn veiliger dan ons eigen kikkerlandje!

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!