Lonely Planet: Tel Aviv in top 10 beste party cities ter wereld

10 maart 2014

De onder reizigers populaire reisgids Lonely Planet heeft Tel Aviv uitgeroepen tot de beste party Hotspot in het Midden-oosten.

Tel Aviv staat in de lijst met verschillende steden als Berlijn, Las Vegas, Ibiza, Buenos Aires, Montreal en Boedapest. Tel Aviv heeft twee titels gewonnen in de verkiezing als het gaat om nachtleven. Zo wordt de stad bekroond met de titel: Ultimate Party City of the World en Hedonistic City Break.

Jeruzalem is Israël’s historisch en cultureel centrum en Tel Aviv is de tegenhanger voor de plezier zoeker. De stad is zo gezegd ‘ the coolest kid in the country ‘. In Tel Aviv vind je een grote verscheidenheid aan culturen. De locals worden beschreven als mensen met ‘ oozing style, hongerig voor naar nieuwste kunst, mode en trends. In 2009 bestond Tel Aviv 100 jaar. De stad is dus relatief een jonge stad.
Verder beschrijft Lonely Planet het nachtleven in Tel Aviv als niet vergelijkbaar met andere steden in dit gebied en de hoofdstad van de party scene in het Midden-Oosten. De bars vullen zich na twaalven en vervolgens wordt er de hele nacht door gefeest. Daarnaast is Tel Aviv gayfriendly en hangt er een relaxte en fijne sfeer, aldus de reisgids.

Middenoostenreizen.com kan het niet meer eens zijn met Lonely Planet. Tel Aviv is een heerlijke stad welke veel te bieden heeft als stedentrip. Voor 2014/2015 is dit dan ook zeker de bestemming om je volgende stedentrip naar toe te plannen.

Ready to Party in Tel Aviv? Klik hier >>

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!