Jumeirah opent haar deuren in Oman

1 juli 2022

De nieuwste aanwinst van de in Dubai gevestigde hotelketen heeft donderdag 30 juni haar eerste gasten mogen verwelkomen. Het Jumeirah Muscat Bay hotel ligt in de Bandar Jissah baai van Muscat en biedt een prachtig uitzicht op de Arabische Zee.

Jumeirah Muscat Bar arabic sea

Het luxe vijfsterren resort is ingericht met een traditioneel Omani design. Gelegen op een prachtige locatie met 206 kamers en suites met een privézwembad en strand. Dit strand krijgt als het ware ‘bescherming’ van de Hadjargebergte, wat voor veel privacy en rust zorgt. Dit resort is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een ontspannen ontsnapping in een sprookjesachtig mooie omgeving.

Ervaar service van wereldklasse

De verschillende eetgelegenheden binnen het resort zijn gebaseerd op de omliggende natuur en cultuur van Oman. Zo heeft het resort het internationale restaurant Peridot waar gasten zich culinair kunnen laten verrassen met live cookingstations. Daarnaast is er Anzo, een bar en terras in Aziatische stijl, heeft het resort een restaurant aan het zwembad genaamd Zuka en is er het heerlijke visrestaurant Brezza. Ook zal de beroemde Talise Spa met acht behandelkamers en gespecialiseerde hamamruimte zijn debuut maken in het resort.

Peridot Jumeirah Muscat Bay, Oman

Op deze luxe manier kennis maken met de Omaanse gastvrijheid? Bekijk onze reizen naar Oman en ontdek hoofdstad Muscat, het heldere strand van Muscat Bay en de rotsachtige Hajar-bergen.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!