Jordanië steeds populairder voor Fly & Drives

20 juni 2014

Nadat onze Jordanië groepsreis van 8 dagen al een aantal keren een groot succes is geweest bieden we deze reis vanaf vandaag ook aan als Fly & Drive of als privé rondreis.

Na de laatste editie van onze groepsreis kregen we steeds meer vraag naar de mogelijkheid om deze 8-daagse rondreis ook op individuele basis te maken. De rondreis neemt je mee langs alle hoogtepunten van het mysterieuze Jordanië. De reis begint in de hoofdstad Amman en vanaf hier reist u richting Jerash waarna u naar de Dode zee afreist voor een duik in dit bijzondere meer. Hierna staat Madaba, de mozaiek stad op het programma. In Madaba hebben we nog een speciale lunch tip voor u! Vervolgens gaat de reis verder naar Petra en hebt u de mogelijkheid Petra by Night te bezoeken. Een unieke ervaring om deze stad van de Nabateers te ontdekken onder de sterrenhemel! Na Petra is het tijd voor avontuur, u gaat onder begeleiding van onze lokale medewerkers de Wadi Rum woestijn in. Hier gaat u crossen met 4×4 jeeps en maakt u uw eigen lunch klaar op een bijzonder plekje in de woestijn. Na al deze inspanning is er tijd om te relaxen aan het heerlijke strand van Aqaba in een heerlijk 5-sterren resort. Op de terugweg van Aqaba hebt u nog tijd om te stoppen bij Wadi Mujib. De mooiste Wadi van het land.

De reis is te maken als Fly & Drive. Hierbij gaat u zelf op pad met uw huurauto. Hierbij hebt u altijd de mogelijkheid contact op te nemen met onze lokale medewerkers welke u kunnen assisteren in geval van nood of bij onduidelijkheden. De reis is ook te maken als privé rondreis. Hierbij rijdt een van onze Engelssprekende lokale gidsen u rond door het verbazingwekkende land.

Laat u verassen door dit bijzondere land! Vraag nu meer informatie aan via info@middenoostenreizen.com

Iets voor u? kijk voor alle informative over deze reis hier >>  

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!