Herman den Blijker in Oman met Middenoostenreizen.com

14 maart 2016

Van 2 tot 7 maart 2016 waren Herman den Blijker & Martijn Krabbe voor een nieuw seizoen ‘Op de proef gesteld’ in Oman.

Zij reisden metMiddenoostenreizen.com door het land. We kunnen dan ook trots meedelen dat we eind mei op televisie te zien is tijdens de uitzending over Oman.
De twee heren reizen momenteel de wereld over voor een tweede seizoen van Op de Proef gesteld. Chefkok Den Blijker en presentator Krabbe reizen de wereld over op zoek naar bijzondere gerechten welke op authentieke wijze worden bereid. In Oman gaan ze langs bij een Bedouine familie welke het recept heeft voor een traditionele kamelen stoofpot. Tijdens de reis passeren ze de prachtige landschappen van Oman. Dit allemaal in de Middenoostenreizen.com four wheel drives. Hier een stukje na aankondiging van het tweede seizoen in RTL Late night : “Het is waanzinnig, zo ontzettend leuk”, zegt Martijn tegen Humberto Tan. “We willen nog kangaroestaart eten in Australië, mierensoep in Thailand proeven en ons wagen aan de Japanse kogelvis.” Of Herman en Martijn die ook echt durven eten valt nog te bezien, de vis is bijzonder giftig. Japanse koks moeten vijftien jaar in de leer voor ze de vis mogen serveren, ze moeten er eerst alles van weten.

Wij zijn erg blij dat Martijn & Herman en de productie maatschappij er voor koos met ons te reizen en kunnen niet wachten tot de uitzending. We houden jullie op de hoogte!

Wilt u een reis maken net als Herman & Martijn? Check dan onze Oman reizen >> 

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!