Grenzen Jordanië open vanaf 28 januari

21 januari 2021

Goed nieuws vanuit Jordanië! Vanaf 28 januari kun je weer naar dit prachtige land afreizen. De besmettingscijfers zijn flink gedaald en goed onder controle. Daarnaast is het vaccineren van de bevolking in volle gang. Een actueel overzicht van de besmettingen in Jordanië vindt u hier. Wij zetten de veranderingen voor je op een rijtje. 

Vanaf 28 januari is het weer mogelijk om als toerist naar Jordanië te reizen. Het internationale vliegveld opereert weer als voorheen en alle vluchten worden weer hervat. Daarnaast gaan alle winkels weer open tussen 06:00 en 23:00, cafés en restaurants mogen tot middernacht open zijn.

Er geldt geen quarantaineverplichting meer bij aankomst in Jordanië. Wel moet je een negatieve PCR-testuitslag kunnen laten zien die niet ouder is dan 72 uur voor aankomst. Op de luchthaven zelf neem je vervolgens nog een tweede test af. Daarna kan je reis beginnen!

De overheid streeft ernaar snel weer veel toeristen te mogen ontvangen.

Rondreis Jordanië | Stap buiten de gebaande paden


Word jij hier blij van en wil je graag naar Jordanië reizen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden! Mail naar info@middenoostenreizen.com en bekijk hier ons aanbod.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!