Gratis annuleren of omboeken bij uw nieuwe boeking!

18 mei 2020

Het is een lastige periode om beslissingen te maken voor de toekomst. Wij begrijpen dit als reisorganisatie als geen ander! Het coronavirus heeft ook invloed op het boeken van een aanstaande reis en wellicht maakt u zich hierover zorgen. Daarom stellen wij ons zo flexibel mogelijk op.

Lees hier alle informatie omtrent de huidige reisbeperkingen & reisadvies »

U kunt nu gratis annuleren of omboeken naar een andere datum wanneer u vanwege COVID-19 niet op reis kunt gaan. Dit geldt voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 18 mei 2020. Het is enkel mogelijk van deze regeling gebruik te maken wanneer uw reis plaatsvindt na 1 december 2020. Zo kunt u toch alvast na gaan denken over een mooie reis tijdens de kerstperiode of in het voorjaar van 2021.

Voorwaarden

  • Alleen indien reizen naar de bestemming niet mogelijk is in verband met COVID-19
  • Enkel voor reizen die vanaf 18 mei 2020 zijn geboekt
  • De vertrekdatum is 1 december 2020 of later
  • Voor reizen tussen 1 september en 1 december 2020 kunt u wel gratis omboeken naar een nieuwe datum, maar niet annuleren.
  • De beoogde reis is niet uitvoerbaar zoals gepland; dus wanneer er niet gevlogen wordt of wanneer het betreffende land in lockdown is
  • Indien de bestemming in gedeeltelijke lockdown is, en u de reis niet kunt maken zoals we deze gepland hebben.

Hebt u vragen over deze regeling of wilt u beginnen met het plannen van een nieuwe reis, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via + 31 73 610 1290 of via info@middenoostenreizen.com

Artikel delen:

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!