De perfecte najaarsbestemmingen

9 september 2014

Helaas, de zomer is weer afgelopen! De meeste mensen zijn weer terug van vakantie en het dagelijkse leven is weer begonnen. Maar niet getreurd het is ook weer tijd om de volgende reis te gaan plannen. Middenoostenreizen.com heeft een aantal super leuke deals voor aankomend najaar.

Naast deze deals is het Midden-Oosten natuurlijk de plek om naar toe te reizen in de herfst of tijdens de koude winter maanden in Nederland. Op slechts 6,5 uurtjes vliegen komt u aan op een van de heerlijke zon bestemmingen in het Midden-Oosten.

Abu Dhabi of Dubai?

Dit jaar is Abu Dhabi populair onder de winterzon bestemmingen. Dit doordat dit emiraat zich naast Dubai op verschillende punten flink aan het ontwikkelen is. Ze focussen meer op kunst en cultuur en Abu Dhabi is een stuk goedkoper als het aankomt op (luxe)  hotels. Hier kunt u genieten van uitmuntende luxe voor super deals! Kijk maar eens op onze Abu Dhabi pagina >> Naast Abu Dhabi blijft Dubai natuurlijk een populaire zon bestemming in het Midden-Oosten. Dubai is vooral van november tot maart erg leuk om te bezoeken tijdens deze periode zijn er de Paardenraces!

Bent u er zelf niet helemaal uit waar u nu precies naar toe moet? Stuur ons een mail en vraag om advies! Info@middenoostenreizen.com

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!