Coronavirus: toegangsbeperking Israël

3 februari 2020

De regering van Israël heeft aangekondigd dat u niet wordt toegelaten tot het land indien u 14 dagen voorafgaand aan uw vertrek in China bent verbleven.

Indien deze maatregel geldt voor u of voor een van uw medepassagiers, dan raden we u sterk aan om af te zien van de reis. Ook vliegtuigmaatschappij Transavia heeft reizigers hierover geïnformeerd, zie het officiële bericht hieronder. Heeft u een reis naar Israël bij ons geboekt en heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.


Statement Transavia

“We hebben belangrijke informatie voor passagiers naar Israël. De lokale autoriteiten hebben aangekondigd dat sommige passagiers niet langer worden toegelaten tot Israël. Als je in de 14 dagen voorafgaand aan je vertrek naar Israël, in China bent verbleven, weigert Israël je de toegang. Passagiers die een Israëlisch paspoort bij zich hebben worden wel toegelaten, maar krijgen bij aankomst speciale instructies van de Israëlische autoriteiten.

Onze passagiers met Israël als bestemming worden direct of door de reisorganisatie waar zij de boeking hebben gemaakt hierover persoonlijk geïnformeerd. Transavia informeert via de door ons ontvangen contactgegevens (sms/e-mail).

Voor meer informatie verwijzen we je naar de immigratieautoriteiten van Israël. Als je twijfelt kunnen zij je vertellen of de maatregel voor jouw situatie geldt. We raden je sterk aan de laatste informatie in de gaten te houden, als je van plan bent om in Israël te verblijven, of er een aansluitende vlucht wilt nemen.

Geldt de maatregel voor jou, of voor een door jullie geboekte passagiers, dan raden we je sterk aan om af te zien van de reis. Wordt een passagier geweigerd in Israël, doen wij ons uiterste best om deze passagier weer terug te brengen naar Nederland. We kunnen echter niet garanderen hoe snel er een stoel beschikbaar is voor een terugvlucht.
De eventuele kosten die ontstaan door omboeken – of wijzigen van vluchten worden niet door Transavia vergoed.”

Artikel delen:

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!