Bollywood in Dubai

23 november 2016

Dubai zou Dubai niet zijn zonder het openen van maar liefst drie attractieparken binnen drie weken. Eerder deze weken werd Legoland Dubai en Riverland Dubai al geopend. Vanaf deze week kunt u kennis maken met Bollywood Parks, het derde themapark van Dubai.

In Dubai is donderdagavond (lokale tijd) het eerste op Bollywood geïnspireerde themapark geopend. De opening van Bollywood Parks werd gevierd met optredens van verschillende dansers en acteurs uit Bollywood.

Bollywood Parks is het derde attractiepark dat wordt geopend in Dubai in een paar weken. Nog geen twee weken geleden gingen Legoland Dubai en Riverland Dubai open.
In Bollywood Parks vinden bezoekers attracties die hen meenemen naar het Indiase Bollywood. Daarnaast zijn er ruim twintig shows, gebaseerd op de bekendste blockbusters uit Bollywood.
Het attractiepark is opgedeeld in vijf zones: Bollywood Boulevard, Mumbai Chowk, Rustic Ravine, Royal Plaza en Bollywood Filmstudio’s. Enkele films die bezoekers kunnen ervaren zijn Rock On, Don, Lagaan, Mughal-e-Azam en Dabangg.

Uiteraard zal het hier niet bij blijven in Dubai. In 2019 opent opnieuw een themapark, eentje speciaal voor de waaghalzen onder ons : Six Flags.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!