NIEUWS

Vooraankondiging Film Jerusalem

30-12-2013

Op 1 april 2014 gaat “Jerusalem The Movie” in premiere in het Omniversum in Den Haag. Prachtige opnames van National Geographic waarin de filmmakers met de film een beter inzicht willen geven in de verschillende religies die zich in en rondom Jeruzalem bevinden, om dialoog aan te gaan, respect en tolerantie tussen de drie Abrahamitische godsdiensten (Jodendom, Christendom en Islam) te bevorderen.

Lees verder »

Middenoosten reizen.com blog op traveling2.nl

18-12-2013

Door: Rob van Helvoort

Afgelopen week 5 tot en met 12 december is Rob van Helvoort van Middenoostenreizen.com in Israel geweest. Deze reis was georganiseerd door het ministerie van Toerisme in Israel om reisagenten en touroperators een goed en duidelijk beeld te geven over het land. Rob heeft tijdens de reis verschillende steden en bestemmingen aangedaan. o.a. Tel Aviv, Jeruzalem, Haifa en Nazareth. Vandaag verschijnt een gastblog over deze reis op Traveling2.nl

Lees verder »

Skien in Libanon!

15-12-2013

De besneeuwde hellingen van het Libanon Gebergte vormen ongetwijfeld het meest verrassende aspect van Libanon. Men verwacht niet snel een ski gebied in een land in het Midden-Oosten. Niets is minder waar, Libanon heeft een prachtig ski gebied wat zeker de moeite waard is! Na een klein uurtje rijden vanaf Beirut bereikt men het ski gebied. op 3000 meter hoogte vint u meerdre ski resorts, goed onderhouden pistes en veel faciliteiten . Dus bent u toe aan een verassende wintersport? Ga eens naar Libanon.

Lees verder »