INCENTIVES 

Voor iedereen heeft reizen een andere betekenis, echter wanneer men samen een reis maakt kan deze betekenis aan het eind van de gemaakte reis meer overeenkomen. Een versterkte relatie tussen u, uw medewerkers, leveranciers of klanten. Dit is precies wat Middenoostenreizen.com wil bereiken tijdens een incentive.

Even weg uit de dagelijkse sleur en op naar een uitdagende omgeving, steeds meer bedrijven zien het (commerciële) nut van een beloningsreis. Met zijn allen overnachten in de woestijn van Jordanië, op autoreis door Oman of luxe uit eten in de Burj Al Arab. Dit soort speciale activiteiten zijn de dingen die men onthoud. Wij organiseren incentives op maat naar het mooiste gedeelte van de wereld: het Midden-Oosten.

Hieronder vindt u een aantal voorbeeldreizen welke we aanbieden. Bent u geinteresseerd in een incentive? Dan maken wij graag een afspraak met u om de eindeloze mogelijkheden te bespreken.


Incentive Jordanie

Deze avontuurlijke incentive staat volledig in het teken van teambuilding en avontuur. Wilt u een onvergetelijke reis maken ? lees…

Lees meer »

Incentive Oman

Oman een land van grote contrasten in cultuur, natuur en temperatuur. Een land met onbegrensde mogelijheden, op jeepsafari door the…

Lees meer »