Winter Beach Life in Dubai

14 maart 2016

De winter in Dubai is dit jaar blijkbaar koud? Voor mij als ‘warmbloedige’ Hollander is hier echter weinig van te merken. Omdat het volgens mij dus wel mee viel met de koude winter, hebben we dit weekend de pas geopende Beach Club Puro bezocht.

Dubai heeft meerdere openbare stranden, zoals ik aangaf in mijn vorige blog. Dit voornamelijk op Jumeirah Beach ( JBR), over het algemeen prima, zeker voor ons als Hollanders. Maar in het kader van de echte Dubai-Lifestyle is een openbaar strand geen optie. Dit weekend zijn we daarom naar het Jabel Ali resort gegaan, waar je de Beach Club Puro vindt. Deze club ligt net buiten de stad op ongeveer een half uurtje rijden. Om eerlijk te zijn, het gebied om de Beach club heen is minder leuk, maar zodra je het resort op loopt ben je dit al snel vergeten.  Puro Beach club is dit jaar op 1 januari geopend, alles is dus splinter nieuw en het heeft de uitstraling van een Ibiza Beach club.

Beach Club Puro in Dubai

Ook hier geldt net als bij de meeste clubs in Dubai dat je geen entree betaald maar dat je betaald voor een strand bedje. Het bedrag dat je hier betaald, +/- € 40,- mag je daarnaast ook nog besteden aan drank en eten, een goede deal dus. Je kunt hier een verfrissende duik nemen in de blauwe zee of in het zwembad, de service en het eten zijn goed. Om nog maar eens aan te geven dat het hier om een echte club gaat: aan het einde van de dag komt er een DJ en wordt er volop gedanst en gefeest bij Puro. Het is dus geen club om met het hele gezin naar toe te gaan, maar eerder een club voor koppels of om met vrienden te bezoeken.

Nog even kort samengevat: Wil je ‘the Ibiza feeling’ in Dubai, ga dan in het weekend naar PURO! Een van de nieuwe hotspots in Dubai.

In mijn volgende blog staat de Global Village op de planning. Benieuwd wat dit is? Lees mijn volgende blog! Tot de volgende keer ;).

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Dubai