Winkelen in Dubai

16 juni 2016

Onze Dubai-Blogger Jan geeft zo nu en dan leuke updates over de ontwikkelingen in Dubai. Nieuwe restaurants, beachclubs en winkelgebieden – je leest het allemaal in deze blog. Ga je bijna naar Dubai? Lees dan vooral verder!

Dubai en winkelen! Dit hoofdstuk kunnen we natuurlijk niet overslaan, Dubai staat bekend om  ‘s werelds grootse shoppping malls. Dit zijn ze momenteel zelfs aan het uitbreiden, omdat men in China blijkbaar iets groters aan het bouwen is. En het kan natuurlijk niet zo zijn dat Dubai dadelijk niet meer de grootste shopping mall heeft!

Veel mensen denken dat winkelen in Dubai goedkoop is. Slecht nieuws, zelfs zonder dat men hier belastingen heft is het niet goedkoop. De prijzen zijn gewoon vergelijkbaar met onze Nederlandse prijzen. Het goede nieuws is dat je in de malls in Dubai echt alles kunt vinden. Van de nieuwste gadgets tot de mooiste trendy schoenen, van designer tassen tot de must-have leren jas. Het allerleukste in Dubai vind ik dat ze hier geen vooroordelen hebben betreffende je outfit of creditcard. Je kan gewoon Gucci of Louis Vuitton binnen lopen op je slippers en kapotte spijkerbroek. Ze helpen je sowieso als een prins.

Van Louis Vuitton gaan we even over naar een nieuw stuk Dubai. Een deel wat nog in ontwikkeling is. Het is er nu al goed vertoeven en erg leuk om te bezoeken. Het is genaamd: The City Walk, gelegen in al Wasl vlakbij Dubai Downtown. Dit is een nieuw en hypermodern winkelcentrum. Ze hebben hier zowel binnen als buiten winkels, bijzonder voor Dubai. Op de meeste plekken zijn de winkels alleen binnen. Hier vind je de nieuwe merken, hippe kledingzaken, leuke restaurants en ook entertainment zoals bioscopen. Dit stuk is perfect om door heen te slenteren na een warme middag strand. Vijftig procent van de winkels is buiten. Veel shop plezier!

The City Walk Dubai

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Dubai