« terug naar overzicht

Groepsreis Jordanie | Rene Niemarkt

Door Redactie in Jordanië
8-4-2014

Reactie op groepsreis Jordanie | Rene Niemarkt | Jordanie rondreis 8 dagen | 23 - 30 maart 2014

Hierbij wil ik mijn reactie geven op de groepsreis naar Jordanie; het was een onvergetelijke reis! Met een goede combinatie van natuur, cultuur en relaxen ...

Eind maart heb ik een groepsrondreis gemaakt door Jordanie met Middenoostenreizen.com. Het was een onvergetelijke reis welke heel veel indruk op mij heeft gemaakt! Naast alle pracht die het land heeft was alles tot in de puntjes geregeld en waren er lokale topgidsen mee die je net die extra info van een land kunnen geven. de hotels waar we in zaten waren geweldig en zeker het Kempinski hotel bij de dode zee heeft veel indruk gemaakt. Zeker doen: is een overnachting in de woestijn en de jeeptocht door de woestijn.
De sfeer was relaxed en de groep was super, we hadden de mazzel dat Rob van Helvoort (mede - eigenaar ) van Middenoostenreizen.com zelf mee was, wat maar aantoont hoe betrokken ze zijn bij hun werk.
Top land en top organisatie en mijn volgende reis zal ik zeker weer bij ze boeken!

 

Rene Niemarkt | Groepsreis Jordanie