Waarom een rondreis naar Egypte met Middenoostenreizen.com?

25 juni 2020

Onder Nederlanders is Egypte al jaren een populaire zonbestemming. Toch heeft het land veel meer te bieden dan enkel zon en een prachtige onderwaterwereld. Bij Middenoostenreizen.com nemen we je mee naar de échte schatten van Egypte. Lees hieronder wat de voordelen zijn van een op maat gemaakte individuele reis naar Egypte met Middenoostenreizen.com

Maatwerk

Elke reis wordt op maat voor je samengesteld aan de hand van jouw eisen en wensen. Staat Abu Simbel op jouw verlanglijstje? Wil je je reis afsluiten aan de Rode Zee? Jij bepaalt de periode, lengte en inhoud van de reis! Wij denken graag met je mee om tot de perfecte reis te komen.

Kennis en kunde

Wij van Middenoostenreizen.com komen jaarlijks in Egypte en geven je dan ook graag advies over wat te doen, hoe te reizen en waar te eten. Wij willen er graag voor zorgen dat deze reis perfect op je wensen aansluit zodat je een onvergetelijke ervaring hebt. Doordat we beschikken over een uitgebreid netwerk in Egypte ben je verzekerd van een vast aanspreekpunt die altijd 24/7 bereikbaar is. Daarnaast hebben wij rechtstreeks contact onze lokale partner waardoor we ons hoogwaardige serviceniveau kunnen garanderen en je de mooiste plekken in Egypte kunt ontdekken.

Buiten de gebaande paden

Wanneer je van de gebaande paden afwijkt kom je op de meest bijzondere plekken. Ook wij kijken graag verder dan de standaard en zijn telkens opzoek naar een unieke beleving voor onze reizigers. Zo hebben we bijvoorbeeld een complete 15-daagse rondreis door het achterland van Egypte ontwikkeld. Tijdens deze reis maak je kennis met de locals terwijl je reist door het prachtige woestijngebied met haar groene oases. Scheur met een 4WD door de woestijn, koel af in een van de vele natuurlijke bronnen en treed binnen in het land van de bedoeïen. Lijkt het je wat om de massa te ontvluchten en van de gebaande te treden? Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Enthousiast geworden over een individuele rondreis door Egypte met Middenoostenreizen.com? Klik hier voor ons reisaanbod naar Egypte en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Egypte