Marrakech - een absolute must visit!

Door Redactie in Marokko
10-5-2017

Afgelopen week hebben wij een enthousiaste groep op avontuur gestuurd naar het prachtige Marokko! Onze collega's Rob en Gido gingen met ze mee op pad om al het moois van Marrakech en Casablanca nog eens op een rijtje te zetten. Lees hieronder hun ervaringen.

Lees verder »

Danny & Lucile | Skien in Iran

Door Redactie in Iran
16-3-2017

Danny en Lucile gingen op reis naar Iran. Zij gingen niet zomaar naar Iran, maar gingen hier een week skien. Hier lees je hen verhaal over de reis en delen zij hun ervaringen.

Lees verder »

Een droomreis door Oman!

Door Redactie in Oman
7-1-2017

We zijn inmiddels alweer een aantal dagen terug van onze heerlijke vakantie in Oman! De overgang van +33 graden naar -3 graden vorige week was wel even een harde reality check.We hebben enorm genoten van onze vakantie; de gastvrijheid van de Omani’s en alle mooie dingen die het land te bieden heeft…

Lees verder »

Oman - Top 5 what to do

Door Redactie in Oman
2-9-2016

Oman, onze favoriete bestemming qua natuur in het Midden-Oosten. Wij hebben een top vijf samen gesteld voor jou om het wat makkelijker te maken te kiezen! WIl je zelf op reis naar Oman? Vraag een van onze specialisten om advies!

Lees verder »

Gido - Jordanie waard om te bezoeken ?

Door Redactie in Jordanië
29-7-2016

Oke, deze blog is niet geheel objectief. Gido werkt voor Middenoostenreizen.com - hij is vorig jaar voor het eerst in Jordanie geweest en dat heeft indruk gemaakt. Naast dat Gido voor ons werkt is hij ook een echte avonturier en is reizen geen hobby maar een verslaving! Benieuwd naar zijn bevindingen?…

Lees verder »