Locaties uit Aflevering 4 | Wie is de Mol 2024 Oman

10 juli 2024

De kandidaten zijn een week in Oman en nog steeds op zoek naar de mol in Wie is de Mol?. In de vierde aflevering bleven ze in Muscat, waar twee opdrachten werden uitgevoerd. In deze blog nemen we je mee naar de verschillende plekken die de kandidaten hebben bezocht tijdens hun avonturen in de derde aflevering.

Dag 7: Bandar Al Khayran, Bahla

Bandar Al Khayran

In de vorige aflevering kregen de kijkers een klein voorproefje van de opdracht in Bandar Al Khayran. In de vierde aflevering kregen we meer te zien van het gebied. Bandar Al Khayran is een mooi natuurgebied in Oman. Het staat bekend om zijn heldere blauwe water en rustige stranden. Het is ook een ideale locatie om te zwemmen, snorkelen en duiken. Er zijn ook indrukwekkende rotsformaties en grotten die je kunt verkennen. Als je een rondreis door Oman gaat maken, dan is dit een bijzondere stop.

Jabreen Castle

De test vond plaats in Jabreen Castle in Bahla, 40 kilometer van de stad Nizwa. Het kasteel werd gebouwd in de 17e eeuw en zit vol met indrukwekkende muurschilderingen. Binnenin het kasteel vind je plafonds met houtwerk en schilderingen. Vanaf de torens heb je een panoramisch uitzicht over de omliggende palmboomgaarden en bergen.

Dag 8: Bahla

Bahla Souk

In de opdracht ‘Atypisch’ liepen de kandidaten door de Bahla Souq. De souk is iets rustiger dan de Muttrah Souq in Muscat. Hier kun je allerlei lokale producten kopen, zoals kruiden, sieraden, aardewerk en textiel. Het staat vooral bekend om de zelfgemaakte touwen en grote metalen platen. Bahla Souk ligt vlakbij het beroemde Bahla Fort, waardoor je een bezoek aan beide plekken makkelijk kunt combineren.


Enthousiast geworden over een reis naar Oman? Kijk hier voor ons aanbod »

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Oman