De rondreis door Oman van Linda & Richard

21 mei 2015

Linda & Richard zijn eind april naar Oman gereisd met Middenoostenreizen.com. Hier maakten ze een selfdrive reis met een 4WD.

Natuurlijk willen wij onze ervaring delen! Allereerst bedankt voor het leuke kaartje bij thuiskomst. Voor ons was het de eerste keer dat we richting het Midden-Oosten gingen. In het begin dus best spannend. We vlogen met Emirates via Dubai naar Oman om vanuit hier een rondreis te gaan maken. We waren erg blij met het adviesgesprek vooraf aan de reis met Middenoostenreizen.com. Hierin zijn we goed geadviseerd over de reis en hebben we veel informatie gekregen.

Eenmaal in Muscat aangekomen en hier twee dagen doorgebracht te hebben was er van spanning geen sprake meer en hebben we vooral genoten van de vriendelijke mensen, het fantastische weer en de prachtige natuur. Een ervaring om niet snel te vergeten. Daarnaast wil ik wel zeggen dat een 4WD wel echt nodig is op sommige stukken, dus ook al is het iets duurder ik zou dit wel doen. Die bergen zijn steil en bij een punt was het zelfs verplicht.

Het enige wat we een beetje tegen vonden vallen was Turtle Beach Resort. Het hotel is wat verouderd en de schilpadden excursie was erg massaal/toeristisch. Iets wat we in de rest van het land niet meegemaakt hebben. Nu was het uiteindelijk toch leuk dit gedaan te hebben, maar het is geen must.

Een echte topper vonden we Wadi Shab en Alila Hotel op de Jabal Akhdar berg. Fantastisch.

Een super reis die wellicht een vervolg gaat krijgen in de toekomst. Bedankt voor de organisatie!

Linda & Richard Koks

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Oman