Blog artikelen in: Marokko

Marrakech: een kleurrijk avontuur

Door: Redactie, Marokko
17/10/2018

Op amper vier uur vliegen wacht een totaal andere wereld: Marrakech. Deze Koningsstad is gelegen in het binnenland van Marokko. Onze collega Ben was al een tijdje nieuwsgierig naar Marrakech en struinde door de medina van deze kleurrijke stad.

Lees verder »

Marokko van Noord naar Zuid

Door: Redactie, Marokko
03/04/2018

Marokko. Een land waar je indrukwekkende landschappen, hippe steden en heerlijke stranden tegenkomt. Tijdens onze rondreis van noord naar zuid ontdekten wij verschillende parels van Marokko die we jou niet willen onthouden. Lees snel verder welke drie plaatsen je sowieso niet mag missen tijdens jouw…

Lees verder »

De magische koningssteden van Marokko

Door: Redactie, Marokko
01/03/2018

Zonder twijfel zijn de vier koningssteden van Marokko plaatsen met een rijke historie. Tegenwoordig zijn het steden met een wirwar van smalle steegjes, kleurrijke markten met kruidige geuren en landschappen met prachtige panorama's. Weet jij welke vier wij bedoelen?

Lees verder »

Marrakech - een absolute must visit!

Door: Beheerder, Marokko
10/05/2017

Afgelopen week hebben wij een enthousiaste groep op avontuur gestuurd naar het prachtige Marokko! Onze collega's Rob en Gido gingen met ze mee op pad om al het moois van Marrakech en Casablanca nog eens op een rijtje te zetten. Lees hieronder hun ervaringen.

Lees verder »