Blogs over Iran

Gelukkig Noroez!

Door Ben van Melick in Iran
21-3-2018

De lente is weer begonnen en dus is het vandaag de dag van Noroez! Dit is het Perzisch nieuwjaars- en voorjaarsfeest en betekent de terugkeer van zon en het licht.

Lees verder »

Danny & Lucile | Skien in Iran

Door Redactie in Iran
16-3-2017

Danny en Lucile gingen op reis naar Iran. Zij gingen niet zomaar naar Iran, maar gingen hier een week skien. Hier lees je hen verhaal over de reis en delen zij hun ervaringen.

Lees verder »

Jordanië - Top 5 mooiste accommodaties

Door Ralph Ewals in Jordanië
26-9-2016

Met zijn adembenemende schoonheid en diversiteit is Jordanië een zeer bijzondere plek om te bezoeken. Jordanië is een land in opkomst en heeft prachtige hotels op toplocaties. Speciaal voor u hebben we de 5 mooiste hotels op een rijtje gezet.

Lees verder »

Ilona Janssen - Iran rondreis

Door Redactie in Iran
10-5-2016

Zondag 20 maart 2016 was het zover, Tommy, Rob en ikzelf vertrokken richting Iran. Wat moet je daar nou? En Iran, Super leuk en interessant zijn de reacties die ik door het jaar heen heb gehoord van andere mensen. Uiteenlopende reacties, logisch want het is geen alledaagse bestemming.

Lees verder »

Anna & Henk in Iran | Foto’s & verslag

Door Redactie in Iran
20-10-2015

Afgelopen september zijn reizigers Anna & Henk Lensvelt met Middenoostenreizen.com naar Iran gereisd. Wij vroegen hen om een reactie! We ontvingen een super enthousiaste en leuk reisverhaaltje over de ervaringen in Iran. Lees hieronder verder ...

Lees verder »