Blogs over Oman

Visum Oman

Door Ben van Melick in Oman
6-2-2019

Ga je binnenkort op reis naar Oman? Vergeet dan niet om vooraf online een visum aan te vragen! Ook dient je paspoort nog minimaal zes maanden geldig te zijn. Vraag in acht stappen eenvoudig jouw visum voor Oman aan.

Lees verder »

Muscat, de witte hoofdstad van Oman

Door Ben van Melick in Oman
1-10-2018

Een rondreis door Oman begint meestal in de hoofdstad Muscat. Er zijn hier veel sierlijke, lage, lichtgekleurde gebouwen te vinden die de culturele identiteit van de eeuwenoude stad respecteren. Om deze reden wordt Muscat vaak de witte hoofdstad genoemd.

Lees verder »

Op reis naar veelzijdig Oman

Door Ben van Melick in Oman
13-6-2018

Oman is een van de meest bijzondere bestemmingen in het Midden-Oosten. De mogelijkheden zijn er eindeloos en er is werkelijk voor ieder wat wils! Onze Midden-Oosten specialist Josje ging begin dit jaar voor het eerst naar Oman en was meteen verliefd.

Lees verder »

In de zomer naar Oman?

Door Rob van Helvoort in Oman
25-5-2018

Afgelopen zomer reisde ik samen met een vriend door Oman. Onze rondreis door Oman begon in Muscat en we eindigden in Salalah, de uitvalsbasis voor de Omani’s in de zomer. De reis was inderdaad warm, maar er zaten vooral heel veel voordelen aan het reizen in de zomer door het Sultanaat Oman.

Lees verder »

Een droomreis door Oman!

Door Redactie in Oman
7-1-2017

We zijn inmiddels alweer een aantal dagen terug van onze heerlijke vakantie in Oman! De overgang van +33 graden naar -3 graden vorige week was wel even een harde reality check.We hebben enorm genoten van onze vakantie; de gastvrijheid van de Omani’s en alle mooie dingen die het land te bieden heeft…

Lees verder »