Blog artikelen in: Libanon

Bezoek aan de Qadisha Vallei

Door: Rob van Helvoort, Libanon
14/05/2018

In Libanon vind je de Qadisha Vallei, of ook wel de Kadisha valle genoemd. Dit bijzondere natuurgebied staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege haar 50 kilometer lange kloof. In de vallei vind je een grote verscheidenheid aan prachtige natuur, kloosters, kerken en andere bezienswaardigheden.

Lees verder »

Highlights Libanon Deel II

Door: Redactie, Libanon
03/05/2018

Live Love Libanon! Deze mediterrane bestemming is geschikt voor avonturiers, cultuurliefhebbers en strandgangers. In deel 2 van onze tips over Libanon staan we weer stil bij een drietal hoogtepunten van dit kleine land.

Lees verder »

Is Libanon veilig als reisbestemming?

Door: Redactie, Libanon
24/04/2018

Is Libanon veilig voor een rondreis? Dit is een van de meest gestelde vragen van mensen die denken over een reis naar Libanon. Wij hebben dit prachtige land in de afgelopen jaren meermaals bezocht en in dit artikel vertellen we je alles over de veiligheid van Libanon.

Lees verder »

Highlights Libanon Deel I

Door: Redactie, Libanon
17/04/2018

Maak kennis met Libanon! Deze kleine Mediterraanse natie is een fascinerend knooppunt van het Midden-Oosten en het Westen; van het christendom en de islam; van traditie en moderniteit. In deel 1 van onze tips over Libanon staan we stil bij een viertal hoogtepunten.

Lees verder »