Jordanië of niet? Natuurlijk!

19 februari 2015

Wij zijn afgelopen carnavalsvakantie met ons gezin naar Jordanië op reis geweest. Na lang getwijfeld te hebben over de situatie in het Midden-Oosten besloten we toch richting Jordanië te gaan.

Het reisadvies was positief en ons gevoel om het land te ontdekken overstemde het gevoel van niet-gaan-omdat de kranten er vol mee staan.

Na aankomst kregen we een warm welkom van Ray van Middenoostenreizen.com die ons op kwam halen voor de eerste transfer. De eerste 2 dagen bleven we rondom Amman, wat wel wat koud was in deze periode van het jaar. We bezochten Jerash (erg indrukwekkend) en de souk in Amman.

Na deze eerste 2 dagen waren we alweer vergeten waarom we überhaupt ooit getwijfeld hadden. Erg relaxte sfeer en ontzettend vriendelijke mensen. Op naar de dode zee! We reden zelf en hadden wanneer nodig ondersteuning van het lokale medewerkers.

De volgende bestemming was Petra. Wat een enorme fantastische ervaring. We gingen hier met gids via de achterkant Petra in. Een tip die we kregen van onze contactpersoon. Wauw. Hierna hebben we nog 4 dagen aan het strand van Aqaba gerelaxt in het Intercontinental Hotel. 

We hebben echt een super reis gehad, zeker aan te raden en we hebben niets gemerkt van onrust in het land. We zijn om en willen zeker nog eens terug naar dit land.

Vriendelijke groet,
Familie Op ’t Zand

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Jordanië