De stedentrip naar Jeruzalem van Jeffry & Kimberly

14 juli 2015

Twee van onze reizigers zijn net teruggekomen uit Israël, waar ze op stedentrip naar Jeruzalem gingen. Lees hier hun leuke reactie en ook nog een super handige tip voor onze toekomstige reizigers.

Wij zijn gisterenmiddag terug gekomen uit het mooie Jerusalem. Ik wil je bij deze laten weten dat de reis erg prettig is verlopen en het hotel ook goed was.
We zijn netjes opgehaald en terug gebracht van en naar het vliegveld en naar de excursies en weer terug door vriendelijke mensen. Dit ging allemaal op tijd en voorspoedig. We hebben daardoor van een heerlijke reis kunnen genieten door een bijzonder mooie en interessante stad waar ik je voor wil bedanken. Ik zal Middenoostenreizen.com ook zeker aanbevelen en nogmaals benaderen voor een reis door dit mooie gebied.

Als tip wil ik meegeven dat het gebruik van de light train bijzonder prettig werkt. En ook dicht bij het hotel was. Dit was bij ons voordat we op reis gingen niet bekend. We hebben geluk gehad dat het hotel ons hier over vertelde. Maar het is zeker bij het boeken een belangrijke tip om rekening mee te houden. Ik kan me voorstellen dat er namelijk meer mensen hier gebruik van willen maken en hun keuze van hotel op baseren. Bussen gingen namelijk niet, ( werd ons verteld ) maar de light train was een heel fijn vervoersmiddel. We waren snel in de stad en koste 7 ILS pp voor een enkele reis dus het is ook niet duur.

met vriendelijke groeten.

Jeffrey Hulspas en Kimberly Spaans

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Israël