Vijf redenen waarom jij mee moet op groepsreis naar Jordanië!

18 juni 2020

Is jouw reislust in deze roerige tijd ook alleen maar groter geworden? En ben je toe aan een reis waarbij genieten het enige is wat je hoeft te doen? Dan is een groepsreis naar Jordanië in het voorjaar van 2021 dé perfecte reis voor jou! Een groepsreis? Jazeker! Wellicht roept een groepsreis wat vragen bij je op? Is er wel genoeg flexibiliteit? Tref ik wel een leuke groep? Is een groepsreis avontuurlijk genoeg? In deze blog ontkrachten we alle vooroordelen en geven we je vijf redenen waarom jij mee moet gaan op groepsreis naar Jordanië.

Veel zien in een korte tijd

We hebben een speciaal reisprogramma samengesteld waarbij je in acht dagen langs alle bijzondere bezienswaardigheden van Jordanië reist terwijl je onderweg geniet van prachtige natuur en bijzondere uitzichten. De reisleiding kent alle bijzondere onontdekte plekken en weet precies waar én wanneer je ergens moet zijn. Doordat je zelf niks uit hoeft te zoeken bespaar je veel tijd en kun je meer zien dan wanneer je alles op eigen houtje regelt.

Wil je meer info over de plekken die we bezoeken? Lees dan verder over Petra en Jerash.

Nooit alleen

Wellicht voor velen dé reden om voor een groepsreis te kiezen. Er zijn altijd mensen om je heen met wie je de mooie momenten tijdens je reis kunt delen. Bij onze groepsreis naar Jordanië reis je in een kleine groep van 6 tot 16 personen. Doordat het aantal reizigers beperkt is raak je niet verloren in de massa en is er meer persoonlijke aandacht. Zo leer je niet alleen je reisleider maar ook de rest van het gezelschap beter kennen.

Heb je vragen over de groepssamenstelling, dan beantwoorden we deze graag.

Zorgeloos op reis

Alles is geregeld voordat je op reis gaat! Je hoeft zelf geen vluchten te boeken, accommodaties te checken of de beste reisroute uit te pluizen. Het plannen van de perfecte rondreis kost veel werk en is niet in een dag gebeurd. Bij deze groepsreis is alles voor je geregeld! Zo houd je in Nederland meer tijd over om je goed in te lezen over de reis.

Bestel hier bijvoorbeeld het Reisreport Jordanië magazine met allerlei leuke feitjes.

Voldoende vrijheid

In deze groepsreis hebben we ook diverse optionele activiteiten in het programma meegenomen. Je bent dus niet verplicht om alle excursies bij te wonen. Zo kun je er in de Wadi Rum woestijn voor kiezen om je dag op een bijzondere manier te starten met een ballonvaart bij zonsopkomst. Geen zin om zo vroeg op te staan? Geen probleem! Dan kun je deze optie gewoon overslaan. Door deze optionele activiteiten is er genoeg tijd om je even terug te trekken of om zelf iets te ondernemen.

Makkelijker de stap om naar Jordanië te reizen

Droom je al jaren van Jordanië, maar vind je het spannend om hier zelf naartoe te gaan? Met onrust in enkele landen in het Midden-Oosten snappen wij als geen ander dat reizen naar dit gedeelte van de wereld meer spanning met zich mee kan brengen. Wanneer je met een groep met gids reist voel je je direct een stuk veiliger. Zo kun je met een gerust hart kennis maken met dit prachtige land en haar gastvrije bevolking.

Lees hier verder waarom Jordanië veilig is voor een rondreis.


Overtuigd? Bekijk hier de vertrekdata en beschikbaarheid!

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Jordanië