Waarom juist groepsreis door Israël?

21 september 2022

Ook zo veel zin om nieuwe landen te ontdekken, maar wil je liever niet alleen? Of wil je heel graag Israël een keer bezoeken, maar weet je niet zo goed hoe en wat? Ga mee op groepsreis naar Israël! Een groepsreis door Israël is de perfecte eerste stap naar nog talloze reizen naar het Midden-Oosten. Een groepsreis brengt wellicht wat vragen in je op. In deze blog zullen wij zoveel mogelijk uitleggen over onze groepsreizen en waarom ze zo leuk zijn!


1. Je ontdekt avontuurlijk Israël

Veel reizen naar Israël zijn christelijke reizen of reizen met veel bezoeken aan heilige plekken. Natuurlijk zijn er heilige plekken in Israël die ook echt een must zijn om te bezoeken, maar gezellige uitstapjes en avontuurlijke activiteiten horen er ook bij. Op onze rondreis naar Israël zal je dan ook veel activiteiten doen, denk aan fietstochten, quad rijden, drijven in de Dode Zee, hiken, kookworkshops en stadstours. Is er een specifieke plek of bezienswaardigheid die je wilt bezoeken? Wij kunnen altijd iets voor je regelen, ook met een groepsreis.

Tiberias Mount Arbel uitzicht

2. Samen reizen is leuker dan alleen

Een groepsreis is de perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je komt in een groep terecht waarmee je een bijzondere reis gaat beleven. Jullie zijn er allemaal voor één ding en dat is een onvergetelijke reis, zo heb je al gelijk iets gemeen. Het leuke is dat je altijd wel iemand om je heen hebt om de leuke, grappige en bijzondere momenten mee te delen. Onze groepsreizen bestaan niet uit te grote groepen, meestal 6 tot 16 personen. Op deze manier is er veel persoonlijk contact met de medereizigers en de reisleider.

3. Je gaat zorgeloos op reis

Alles is geregeld voordat je op reis gaat! Je hoeft zelf geen vluchten te boeken, accommodaties te checken of de beste reisroute uit te pluizen. Het plannen van de perfecte rondreis kost veel werk en is niet in een dag gebeurd. Bij deze groepsreis is alles voor je geregeld! Zo houd je in Nederland meer tijd over om je goed in te lezen over de reis.

Jeruzalem Klaagmuur

4. Je kunt veel zien in een korte tijd

Wij hebben het reisprogramma zo samengesteld dat je naast de activiteiten ook veel van het land ziet. Elke stad is anders en heeft zijn eigen charme. Je geniet van de grote drukke steden, maar ook van de kleinere dorpjes met hun mooie natuurgebieden. Natuurlijk weet de reisleider ook alle plekjes waar het niet toeristisch is en waar bijvoorbeeld veel locals komen. Zo kom je langs plaatsen waar je ander wellicht voorbij zou rijden.

5. Je maakt vrienden voor het leven

Tijdens een groepsreis maak je de leukste momenten mee met mensen die je misschien net een dag kent. Dat is juist het leukste, je weet nog niks van elkaar en aan het eind is het alsof jullie elkaar al jaren kennen. Na de reis zal je elkaar nog wel willen zien om het na te bespreken en wie weet ben je alweer een nieuwe reis aan het plannen. Je maakt herinneringen en vrienden voor het leven.

Tel Aviv Skyline


Ben je enthousiast geworden over een groepsreis naar Israël? Hier vind je alle informatie over de groepsreis naar Israël en de beschikbare reisdata. Heb je toch nog vragen of wil je eerst meer inspiratie op doen? Neem vrijblijvend contact op met onze reisspecialisten. Uit eigen ervaring kunnen wij je alles vertellen over deze bestemming. 

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Israël