Reiservaring Jordanië

18 december 2015

Rene en Liza reisden afgelopen december naar Jordanië. Lees hier hun ervaringen over deze autorondreis door Jordanië.

Allereerst bedankt voor de organisatie van onze Jordanië reis. Wil jullie dit ook doorgeven aan jullie medewerkers in Jordanië? Wij hebben enorm genoten van onze rondreis door Jordanië.

Eerst waren we wat huiverig om de selfdrive te maken, maar gelukkig hebben we hier toch voor gekozen. De eerste dag zijn we zelfs helemaal begeleid door een van jullie lokale gidsen. Amman was wat druk qua rijden, maar zo perfect op gelost. Daarna zijn we zelf verder gereisd en we hebben het land op en top ervaren. Met als absolute hoogtepunt de backdoor hike naar Petra. Wat een ervaring. Daarna nog heerlijk gerelaxed in Aqaba, goede keus het InterContinental hotel. Niet te veel poespas, maar wel een heerlijk resort.

Echte plussen waren dat we altijd contact op konden nemen met het lokale team voor wat voor vragen dan ook. Als ik een ding moet noemen wat wat minder was kom ik op Amman, de stad vonden we niet zo veel aan. Al met al, hebben we een prachtige reis gemaakt en willen we zeker nog eens terug als de kinderen wat groter zijn!

Bedankt, groet Rene & Liza Bruines

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Jordanië