Corina & Uzair in Jordanië

28 september 2015

Afgelopen september zijn de Nederlandse Corina en Uzair uit Pakistan, woonachting in Koeweit via Middenoostenreizen.com naar Jordanië gereisd. Wij kregen een erg leuke en tevreden mail van hen naar aanleiding van deze reis. Lees hieronder hun reiservaringen.

We hebben een geweldige vakantie gehad, dankzij al jullie goede zorgen.
We waren zeer verrast over de organisatie en de persoonlijke benadering! Te veel om op te noemen eigenlijk, maar zal toch een opsomming maken.

  • alle info vooraf, tot in de details en goed verzorgd
  • ontvangst op het vliegveld, super dat we de lijn konden skippen 🙂
  • kwaliteit van de hotels, allemaal heel goed en ook de luxe van het tentenkamp was zeer aangenaam. Holiday Inn was voor ons de beste, daarom viel Raddison ons een beetje tegen.
  • Ray en in het bijzonder Laura stonden non stop voor ons klaar om alle vragen te beantwoorden via de app. Dankzij hen konden we de leukste restaurants en bars vinden. Ook het vinden van een moskee tijdens Eid voor mijn vriend werd binnen een kwartiertje geregeld.
  • de champagne was heerlijk! En dankzij Laura kregen we zelfs een tweede fles en champagne glazen cadeau!
  • De ballonvaart was ook geweldig, zeker de moeite waard om vroeg ons bed voor uit te komen.
  • De backdoor tour naar Petra was een goede keuze nadat we iedereen puffend tegenkwamen trap op, terwijl wij alleen maar trap af hoefden 🙂

Al met al te veel om op te noemen! Niet eerder een reisorganisatie gehad die zo behulpzaam en betrokken was bij de reis. We zullen jullie dan ook van harte aanbevelen aan iedereen en we hadden het er zelfs al over om volgende keer naar Iran te gaan.

Daarom willen we jullie hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en het onvergetelijk maken van onze reis!

Corina & Uzair

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Jordanië