Ballonvaart over de Wadi Rum in Jordanië

10 september 2015

Sinds deze zomer hebben we voor alle Jordanië liefhebbers een nieuwe excursie: een ballonvaart over de Wadi Rum woestijn! Lees hier alles over deze geweldige ervaring.

Het is sinds deze zomer eindelijk mogelijk om met een luchtballon over de Wadi Rum te varen. Kapitein Khaled voert deze vlucht dagelijks uit boven deze prachtige woestijn. Iets wat voorheen helaas nog niet mogelijk was in verband met vergunningen.

Kapitein Khaled heeft als voormalig piloot al veel ervaring opgedaan in de lucht en kan je dan ook anderhalf uur vermaken met interessante verhalen over hoe de wereld er van bovenaf uitziet. Ballonvaren was altijd al zijn grote passie en deze wil hij dan ook dolgraag delen met zijn passagiers.

Vroeg uit de veren

De ballonvaart over de Wadi Rum is een van de meeste bijzondere ervaringen die je kunt meemaken in Jordanië. Je moet wel vroeg je bed uit: 5:00 uur. Ook is de vlucht redelijk aan de prijs, maar zeker de moeite en het geld waard.

Vroeg in de ochtend word je opgehaald bij het Visitor Center in de Wadi Rum en rij je samen met de kapitein en zijn crew verder de woestijn in. Hier ervaar je niet alleen de heerlijke stilte die er hangt, maar ook de zonsopgang. Rond 7:30 stijgt de ballon op en vaart hij gedurende zo’n anderhalf uur door lucht.

Ben je ook benieuwd naar deze ballonvaart? En wil je er vrijblijvend meer over willen weten? Neem dan contact met ons op via info@middenoostenreizen.com of bel ons op nummer +31 (0) 73 610 12 90.

Impressie van de ballonvaart

Artikel delen:

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Jordanië