Is Libanon veilig als reisbestemming?

Door Ben van Melick in Libanon
24-4-2018

Is Libanon veilig voor een rondreis? Dit is een van de meest gestelde vragen van mensen die denken over een reis naar Libanon. Wij hebben dit prachtige land in de afgelopen jaren meermaals bezocht en in dit artikel vertellen we je alles over de veiligheid van Libanon.

Lees verder »

Highlights Libanon Deel I

Door Ben van Melick in Libanon
17-4-2018

Maak kennis met Libanon! Deze kleine Mediterraanse natie is een fascinerend knooppunt van het Midden-Oosten en het Westen; van het christendom en de islam; van traditie en moderniteit. In deel 1 van onze tips over Libanon staan we stil bij een viertal hoogtepunten.

Lees verder »

Marokko van Noord naar Zuid

Door Ben van Melick in Marokko
3-4-2018

Marokko, een land waar je indrukwekkende landschappen, hippe steden en heerlijke stranden tegenkomt. Tijdens onze rondreis van noord naar zuid ontdekten wij verschillende parels van Marokko. Lees snel verder welke drie plaatsen je sowieso niet mag missen tijdens jouw trip naar dit land.

Lees verder »

Gelukkig Noroez!

Door Ben van Melick in Iran
21-3-2018

De lente is weer begonnen en dus is het vandaag de dag van Noroez! Dit is het Perzisch nieuwjaars- en voorjaarsfeest en betekent de terugkeer van zon en het licht.

Lees verder »

Door deze foto’s wil je meteen naar Marokko!

Door Ben van Melick in Marokko
15-3-2018

Wil je er even lekker tussenuit maar nog geen idee waarheen? En wil je daarbij een compleet andere wereld ontdekken? Dan hebben wij een perfecte bestemming op slechts enkele uren vliegen: Marokko! Check hier een kleine selectie van onze foto's.

Lees verder »