Grensovergang Israël en Jordanië

Door Rob van Helvoort in Israël
10-4-2019

Wanneer je een reis maakt door Israël en Jordanië, passeer je uiteraard de grens tussen beide landen. Reizen tussen Israël en Jordanië is mogelijk zonder veel problemen, maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Lees verder »

Is Iran veilig als reisbestemming?

Door Ben van Melick in Iran
2-4-2019

Is het veilig om naar Iran te reizen? Het is een van de meest gestelde vragen van mensen die naar Iran op vakantie willen gaan. Als Iran-specialist houden we de actuele veiligheidssituatie en het reisadvies van Iran dagelijks goed in de gaten.

Lees verder »

Carnaval in Israël: Poerim

Door Ben van Melick in Israël
1-3-2019

Het zuiden van Nederland kijkt ieder jaar reikhalzend uit naar carnaval. Vind je dit verkleedfestijn wel leuk, maar heb je het in Nederland wel een beetje gezien? Reis dan eens naar Israël tijdens het Poerimfeest!

Lees verder »

Groene parel in Jordanië: Dana Natuurreservaat

Door Ben van Melick in Jordanië
13-2-2019

Jordanië heeft meer te bieden dan het wereldwonder Petra, de Dode Zee en de imposante Wadi Rum. Maak kennis met het Dana Natuurreservaat, het grootste natuurpark van Jordanië van ruim 300 vierkante kilometer. Deze groene oase is ideaal voor een wandeltocht van enkele uren of zelfs enkele dagen!

Lees verder »

Visum Oman

Door Ben van Melick in Oman
6-2-2019

Ga je binnenkort op reis naar Oman? Vergeet dan niet om vooraf online een visum aan te vragen! Ook dient je paspoort nog minimaal zes maanden geldig te zijn. Vraag in acht stappen eenvoudig jouw visum voor Oman aan.

Lees verder »