Dierenleed in het Midden-Oosten

Door Ben van Melick in
26-9-2018

Werelddierendag komt er weer aan en dat is natuurlijk weer hét moment je om je lieve viervoeter weer eens extra te verwennen. Reden genoeg voor Middenoostenreizen.com om eens te duiken in diervriendelijk toerisme in het Midden-Oosten.

Lees verder »

Wereldwonder Petra

Door Ben van Melick in Jordanië
19-9-2018

Petra is ongetwijfeld de meest waardevolle schat en grootste toeristische attractie van Jordanië. Het is een volstrekt unieke stad die is gemaakt door een relatief onbekend volk: de Nabateeërs. Het staat op de lijst van de zeven nieuwe wereldwonderen en is een absolute must om in het echt te zien.

Lees verder »

Visum Jordanië

Door Ben van Melick in Jordanië
29-8-2018

Ga je binnenkort op vakantie naar Jordanië? Dan heb je een visum voor Jordanië nodig. Dit vraag je eenvoudig aan bij aankomst op de luchthaven. Wanneer je via Israël Jordanië binnenkomt, is het visum ook makkelijk te regelen. Het is dus het is niet nodig om het van tevoren in Nederland aan te vragen!

Lees verder »

Is Jordanië veilig voor een rondreis?

Door Ben van Melick in Jordanië
27-8-2018

Ben je van plan op vakantie naar Jordanië te gaan? Dan wil je uiteraard weten wat het reisadvies voor Jordanië is. Ondanks de onrust in de buurlanden Syrië en Irak, is Jordanië wel degelijk een veilig land om naar af te reizen.

Lees verder »

Op reis naar veelzijdig Oman

Door Ben van Melick in Oman
13-6-2018

Oman is een van de meest bijzondere bestemmingen in het Midden-Oosten. De mogelijkheden zijn er eindeloos en er is werkelijk voor ieder wat wils! Onze Midden-Oosten specialist Josje ging begin dit jaar voor het eerst naar Oman en was meteen verliefd.

Lees verder »