Reizen in Qatar

Qatar | vakantie op maat

Qatar is een perfecte bestemming voor een heerlijke strandvakantie. Bekijk deze reis >

Muscat Haven Witte Huizen

Rondreis Oman & Qatar

12 dagen

v.a. € 2290,- p.p.

Voeg toe aan reisvergelijker

Deze combinatie reis brengt u langs de hoogtepunten van Oman & Qatar. Ervaar de gastvrijheid in Oman en sluit uw reis af aan het mooie zandstrand in Qatar. Bekijk deze reis >

Over reizen in Qatar

Het schiereiland Qatar is makkelijk te missen op de kaart. Het kleine land tussen Saoedi-Arabië en Iran is namelijk maar een fractie groter dan een kwart van Nederland. Qatar is een rijk oliestaatje wat zich voornamelijk richt op hoogwaardig toerisme.

De hoofdstad Doha is een vrij zakelijke stad met een futuristische skyline die in de avond prachtig oplicht. Sinds er voor Qatar geen visum meer vereist is, kunt u tijdens een lange overstap gratis het land in. Een dat is een ideaal moment om een bezoek te brengen aan Doha voor een dag of twee.

Qatar is een van de twee landen ter wereld waar de woestijn aan de zee grenst. Dit geeft een prachtig gezicht tijdens een jeepsafari door de woestijn.

Naast een ideale winterzon bestemming voor bijvoorbeeld uw huwelijksreis, is Qatar ook een perfecte aanvulling als stedentrip op een rondreis door Oman of Dubai. Onze Qatar specialisten stellen graag een reis op maat voor u samen.

Qatar

 • clock

  Tijdsverschil

  + 1 uur

 • coins

  Beste reistijd

  september tot mei

 • passport

  Munteenheid

  Qatarese rial (QAR)

 • case

  Klimaat

  woestijnklimaat

 • weather

  Geldigheid Internationaal Paspoort

  6 maanden na vertrek

 • visa

  Visum

  verkrijgbaar aan grens

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Ontdek het Midden-Oosten