Win een volledig verzorgde reis naar Jordanië! | SELFDRIVE 

Doe mee >> 

Bent u ook al weer toe aan uw volgende vakantie, nu de zomer afgelopen is? Dat komt goed uit want Middenoostenreizen.com gaat een mooie reis weggeven. U vliegt naar Jordanië voor een 7-daagse volledig verzorgde reis. In Samenwerking met Royal Jordanian, onze partner bieden wij deze reis aan INCLUSIEF vliegtickets. U vliegt naar Amman en vanuit de hoofdstad gaat u op pad richting de wonderen van dit mysterieuze land. U bezoekt het groene Dana Natuurpark, Petra het zevende wereldwonder en de Dode zee! Waar wacht u nog op?  Laat uw gegevens achter en maak kans op deze bijzondere reis naar Jordanië.

Wat moet je doen? 
Vul het formulier in op deze pagina en laat een geldig e-mailadres en telefoonnummer achter. Bezoek je ons op de beurs in Utrecht, Den Haag of Antwerpen? Dan maak je dubbel kans en nemen we je e-mailadres twee keer in. 

Uitslag 29 oktober 2017 VERRE REIZEN EVENT DEN HAAG | We publiceren de uitslag utieraard ook op onze social media pagina's!

 
   

Like Middenoostenreizen.com      Like Middenoostenreizen.com

LIKE DE PAGINA        Volg ons op Instagram
 

 

Dagprogramma | Win een reis naar Jordanie 

Doe mee >> 
Dag 1. Aankomst Amman
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam naar Jordanië en komt u aan op het Quaan Alia airport. U wordt opgehaald door de lokale medewerker van Middenoostenreizen.com en wordt naar het hotel gebracht. Hier hebt u de rest van de dag ter vrije besteding om even te acclimatiseren en u voor te bereiden op de reis die komen gaat.
 
 
Dag 2. Amman – Mount Nebo – Wadi Bin Hamad - Dana nature reserve
U gaat vandaag vanuit Amman richting Mount Nebo. de plek vanwaar Mozes over het beloofde land uitkeek. Na Mount Nebo bezoekt u Madaba de mozaiek stad. Deze stad is bekend om de St George Kerk, waar u tevens een van de eerste landkaarten ter wereld kunt vinden. Na het bezoek aan Madaba gaan we via de Kings Highway richting het zuiden. We stoppen voor een hike in het prachtige Wadi Bin Hamad.  Vervolgens rijdt u verder naar het Dana nature reserve voor de overnachting.
 
 
Dag 3. Dana- Petra 
In de ochtend wordt u wakker met een million-dollar-view over de mooie vallei in Dana. Hierna zetten we koers richting de Highlight van Jordanië. Petra. Dit bijzondere bouwwerk bezoekt u op een avontuurlijke manier. Via het achtergelegen natuurgebied bij Petra gaat u het gebied in. U loopt via de Monastery naar de schatkamer van deze bijzondere stad van de Nabateers. In de avond gaat u richting uw hotel voor de overnachting.
 

Dag 4. Petra – Wadi Rum
U vertrekt  vandaag richting de uitgestrekte woestijn van Wadi Rum. Vandaag staat er een excursie op de planning. De Wadi Rum Jeep Safari. Met jeeps rijdt u door de woestijn en gaat u Dune Bashen.
u gaat lunchen en barbecuen in de woestijn. En hebt erna een overnachting onder de prachtige sterrenhemel van de woestijn.
 
 
Dag 5. Wadi Rum – Dead Sea
U checkt vandaag uit bij het woestijnkamp en gaat nog een dagje heerlijk relaxen bij de Dode zee. Dit is het laagste punt ter wereld. De Dode zee staat bekend om zijn heilzame werking en het feit dat u blijft drijven. Een unieke ervaring om de reis gepast mee af te sluiten.
 
 

Dag 6. Dead Sea Relax 
Relax dag aan de dode zee 
 

Dag 7.  Dead Sea - Amman - Amsterdam 
Vandaag reist u vanuit hert Dode zee gebied richting Amman terug naar Amsterdam. U levert de auto in op de luchthaven. 

 

 

Inclusief Exclusief  
Retourvlucht v.a. Amsterdam met RJ 
Dagelijks ontbijt 
Autohuur gedurende reis 
Meet & assist bij aankomst
Visum Jordanie
24/7 lokale Assistentie in geval van nood
Alle belastingen en toeslagen
1 stuk handbagage max 10kg
1 stuk ruimbagage max 23kg
 
Overige maaltijden en dranken            
Reis- en/of annuleringsverzekering
Persoonlijke uitgaven
Excursies
Fooien
Toeslag 1-persoonskamer 
 
Hotels:
Amman: accommodation 
Dana: Nawatef Camp
Petra: Petra Moon
Wadi Rum: Rayaheb Camp 
Dead Sea: Holiday Inn
   

Voorwaarden
- Laat een geldig e-mailadres achter via deze pagina van onze website
- Laat een geldig telefoonnummer achter 
- Bezoek je ons op een van de beurzen in september of oktober 2017 dan maak je dubbel kans en voeren wij je e-mail adres  twee keer in. 
- Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
- De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. Ook is de prijs niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
- De afhandeling van de levering van de prijs gebeurt door Middenoostenreizen.com en wordt aangeboden zoals weergegeven op de actie pagina
- De prijs is niet restitueerbaar en kan niet worden omgewisseld voor contanten. In het geval de vermelde prijs niet beschikbaar is, wordt er een alternatief van dezelfde waarde geleverd.
- Alle extra activiteiten en kosten naast de aangegeven prijs vallen onder de verantwoordelijkheid van de winnaar.
- De uiterste datum voor de reis is vertrek 12 oktober  2018 
- ALLE VAKANTIE PERIODES ZIJN UITGESLOTEN VOOR UITREIZEN
- Voor deze actie geldt een andere minimale leeftijd van 18 jaar of ouder.
- Indien een winnaar 7 dagen na afloop van de actie geen response geeft, vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.
- Deelnemers ontvangen na deelname de nieuwsbrief van Middenoostenreizen.com. Na de eerste nieuwsbrief kunt u zich hiervoor uitschrijven.
- Tijdens de reis worden foto’s en eventueel video’s gemaakt welke gebruikt kunnen worden als promotie materiaal voor Middenoostenreizen.com
- De gegevens op het aanmeld formulier van de actie dienen correct te zijn ingevuld
- De winnaar van de actie komt de prijs op het kantoor van Middenoostenreizen.com in ontvangst nemen.
- Uitslag volgt op 29 oktober 2017 
- Medewerkers van Middenoostenreizen.com zijn uitgesloten van deelname.

Wadi Rum, Jordanie  JOrdanie woestijn
Petra, Jordanie  Jordanie Petra reis
Petra, Jordanie  Petra Jordanie
Wadi Rum, Jordanie  Wadi Rum
   

Hebt u vragen over deze reis of wilt u meer informatie over deze reis aanvragen neem dan contact met ons op via het contactformulier of via onderstaande contact gegevens.


Bel gratis met de reserveringslijn
0800 - 61 49


Middenoostenreizen.com
Lange Putstraat  8
5211 KN 's-Hertogenbosch
Middenoostenreizen.com
info@middenoostenreizen.com
Telefoonnummer 073 610 12 90
Reserveringslijn 0800 61 49