Waar u naar toe gaat? Daar zijn wij geweest!

U zoekt een reis specialist voor het Midden-Oosten? Stop met zoeken, hier zijn we! 20 jaar kennis en ervaring uit het Midden-Oosten en de reisbranche. Middenoostenreizen.com is dé reisspecialist op het gebied van reizen naar het Midden-Oosten. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving in deze prachtige regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt deze bijzondere regio bezoeken en buiten de gebaande paden treden? Kijk dan snel verder naar het aanbod op de website. We stellen graag een individuele op maat gemaakte reis voor u samen, reist u liever in een groep? Dan nodigen we u van harte uit deel te nemen aan een van onze groepsreizen. U wilt onbezorgd op reis? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk door de hele regio waardoor u verzekerd bent van een vast aanspreekpunt die altijd 24/7 bereikbaar is. Wij hebben rechtstreeks contact met al onze lokale partners waardoor we ons hoogwaardige service niveau door de hele regio kunnen garanderen en waardoor we een directe bijdrage  leveren aan de lokale economieën. Avontuur, outdoor, unieke reiservaringen en service zijn de sleutelwoorden voor onze organisatie!

Dubai, JordanieIran, Abu Dhabi, OmanLibanon, Qatar, Bahrein en Israël. Naast deze prachtige bestemmingen organiseren wij ook reizen op maat naar alle ander denkbare bestemmingen in het Midden-Oosten. Wilt u een reis op maat naar Iran, Irak, moet u voor zaken in Saoedi-Arabie zijn of wilt u op vakantie naar Koeweit of Jemen ook dan bent u bij Middenoostenreizen.com aan het juiste adres. Wij stellen dan samen met u, op maat, uw reis samen. 


Ralph Ewals | Eigenaar & Midden Oosten specialist 

Na mijn eerste bezoek aan Dubai in 2004 was ik meteen gefascineerd door dit Emiraat. Na Dubai volgde snel alle andere bestemmingen in het Midden-Oosten. De oorsprong van mijn fascinatie ligt in Dubai. Vooral de visie van, wijlen Sjeik Zayed sprak me enorm aan: een metropool van wereldformaat bouwen in de woestijn. In 2004 was hier nog niet veel van te zien, nu ruim 10 jaar verder is deze visie meer dan uitgekomen. Dubai is behalve een vakantieparadijs ook een belangrijke handelsstad geworden in het centrum van de wereld. Alle grote bedrijven zijn hier gevestigd en nergens ter wereld vindt men zoveel luxe hotels. Dubai staat bekend om z'n ultieme Arabische gastvrijheid en je vliegt binnen 6 uurtjes naar dit luxe oord, met bijkomend voordeel dat de zon er altijd schijnt. Na Dubai heb ik ook de rest van het Midden-Oosten bezocht en ben ik verslaafd geraakt aan de gehele regio. Middenoostenreizen.com is hier het resultaat van geworden. Samen met Rob heb ik het tot mijn taak gemaakt u over te halen om kennis te maken met deze bijzondere bestemmingen. Als u eenmaal geweest bent, wilt u niet anders meer. Sinds 2005 ben ik eigenaar van Official Travel Company. Onze reisorganisatie is gespecialiseerd in groepsreizen, directie-uitstapjes, incentives en zakenreizen. Official Travel Company verzorgt ook vakanties, wereldwijd, op maat en voor ieder budget, maar altijd met de hoogste kwaliteit.

 

Ralph Ewals


Favoriete bestemming: Tel Aviv, Israel 
 


Rob van Helvoort | Eigenaar & Midden Oosten specialist 

Mijn kennis over de reisbranche en over het Midden-Oosten heb ik opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV University of Applied sciences en tijdens de vele reizen die ik gemaakt heb door de regio. Sinds eind 2015, na mijn tweede vol gestempelde paspoort ben ik gestopt met mijn reizen naar de regio te tellen. Mijn passie voor het Midden-Oosten is ontstaan door de warmte van de mensen maar zeker ook door de ongerepte en prachtige natuur die te vinden is in alle uithoeken van de regio. Ik wil u dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Door mijn ervaring in deze regio wil ik u verder laten kijken dan de beeldvorming die geschetst wordt in de Nederlandse media over het gebied.  Daarnaast weet ik zeker dat wij als organisatie u een unieke reisbeleving kunnen bieden op al onze bestemmingen. Van ruige woestijnexpedities in Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran – wij regelen het voor u. Waar u naar toe gaat? Daar zijn wij geweest! Als u een keer naar het Midden-Oosten bent geweest, beloof ik u dat een tweede keer zeker volgt. Rob van Helvoort


Favoriete bestemming: Oman  & Iran 


Nienke Minkels | Reserveringsmanager

Mijn eerste kennismaking met het Midden-Oosten was in 2012. Tijdens mijn studie Horeca-Ondernemer/Manager aan De Rooi Pannen kregen wij de mogelijkheid om de bruisende up-coming stad Dubai te bezoeken. Iets waar ik geen nee tegen wilde zeggen omdat Dubai een stad in ontwikkeling was/is en het beste biedt op gebied van hospitallity. Vandaar dat ik deze kans dus ook met beide handen aangreep.
Één bezoek aan het Midden-Oosten en ik was verkocht aan deze prachtige regio op de aarde, aan haar cultuur & natuur. Ik durf dan ook te garanderen dat u dat ook zult hebben. Elk land in het Midden-Oosten heeft zijn eigen kwaliteiten en in elk land zult u weer versteld staan van de prachtige ervaringen die u daar op doet. Vrij snel na mijn reis naar Dubai ben ik gaan werken bij Middenoostenreizen.com om mijn passie voor reizen verder te ontplooien en mijn kennis in het Midden-Oosten te verbreden. Mijn volgende Midden-Oosten bestemming staat alweer op mijn agenda, namelijk Jordanië! 

Nienke minkels

Favoriete bestemming: Dubai 


Gido van den Brand | Sales & Incentives 

Reizen is altijd al mijn passie geweest, deze passie ontpopte zich al op mijn 16e toen ik voor het eerst zonder mijn ouders voor 6 weken naar Amerika vertrok. De keuze om International Tourism Management and Consultancy aan de NHTV in Breda te gaan studeren was daarna ook snel gemaakt. Na en tijdens deze studie heb ik nog veel meer van de wereld mogen bezoeken, voornamelijk in Azië en het Pacifisch gebied, maar zoals ons motto al doet vermoeden: “Het is tijd voor het Midden-Oosten”. Na slechts 3 maanden onderdeel te zijn van het middenoostenreizen.com team heb ik al mijn eerste doop gehad in deze prachtige en diverse regio. Een mooie rondreis van 9 dagen in het koninkrijk van Jordanië was een perfecte manier om kennis te maken met één van de vele parels die het Midden-Oosten rijk is. Ons doel is om u ook mee te nemen en te introduceren tot de groep mensen die met eigen ogen zien wat deze landen te bieden hebben en deze regio voor altijd in hun armen sluiten. Als u interesse heeft om deelgenoot te worden van mooie ervaringen en herinneringen aan het Midden-Oosten wacht dan niet langer en laat ons u introduceren via een reis waarbij service en kwaliteit altijd op de eerste plek staan. Mijn volgende Midden-Oosten reis staat al weer dik gedrukt in de agenda: Dubai! Gaat u mee?! Gido van den Brand

Favoriete bestemming: Jordanie 


Josje van Asveldt | Productmanager Sri Lanka & Marokko 

Als kind ontdekte ik al snel dat ons koude kikkerlandje te klein was voor mij en al gauw besloot ik dat het tijd was om de wereld te ontdekken. Na meerdere malen een bezoek te hebben gebracht aan diverse bestemmingen in Europa werd het tijd om wat verder weg te gaan. Het werd Curaçao! Na meerdere bezoeken aan dit land had ik de smaak te pakken en al gauw volgde Marokko, Indonesië, en Thailand. Tijdens mijn masterstudie Science and Business Management aan de Universiteit van Utrecht heb ik ervoor gekozen mijn afstudeerscriptie te schrijven bij Middenoostenreizen.com, om mijn passie en kennis verder te vergroten. Bij Middenoostenreizen.com heb ik niet alleen de kans gekregen om het Midden-Oosten te ontdekken, maar ook de bijzondere bestemming Sri Lanka. Sri Lanka is een van de nieuwe bestemmingen van Middenoostenreizen.com en hiervoor zou ik een nieuwe tak in de organisatie opzetten, namelijk Srilankarondreis.com. Na twee maanden onderdeel te zijn bij Middenoostenreizen.com was het zover, we gingen naar Sri Lanka. Na het bezoeken van Sri Lanka in november 2016 was ik verkocht, wauw wat een gaaf land is dat! Sri Lanka heeft zo ontzettend veel te bieden, zoveel diversiteit in natuur en wat een heerlijke warme bevolking.

Favoriete bestemming: Sri Lanka & Marokko ( uiteraard ) 


Daarnaast bestaat ons team verder uit zeven ervaren reisspecialisten die per bestemming uw een gedegen advies kunnen geven. U kunt mailen met uw aanvraag naar info@middenoostenreizen.com 

Om onze bestemmingen kracht bij te zetten hebben we aan iedere bestemming een slogan gekoppeld welke van toepassing is op deze bestemming. Deze slogans geven de kern van de bestemming weer en het unieke bestemming van iedere karakter. 

Middenoostenreizen.com 

Jordanie

Bahrein