« terug naar overzicht

Tue 23 January 2018

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Ben jij de reisfreak die wij zoeken? Heb je een ongekende passie voor reizen en alles wat daar mee te maken heeft? Lees snel verder!

Ons bedrijf bestaat uit drie verschillende reisbedrijven. Official Travel Company, een reisorganisatie gespecialiseerd in inincentives, groepsreizen en maatwerkreizen voor particulieren. Middenoostenreizen.com en Srilankarondreis.com. We zijn gevestigd in de binnenstad van s-Hertogenbosch en werken in een jong en dynamisch team. We groeien snel en zijn hierdoor telkens op zoek naar nieuwe en gepassioneerde collega's.

Ons service niveau kent geen grenzen. We zeggen geen nee tegen onze reizigers! We zorgen ervoor dat onze reizigers onbezorgd en totaal ontzorgd op pad gaan. Daarnaast zoeken wij iemand met ruime ervaring in de reisbranche.

Functie: Reisadviseur (Amadeus specialist)
Startdatum: per direct
Aantal uren: 24 uur

Wie ben jij?
- MBO 4 / HBO Commerciële opleiding ( Toerisme/ hospitality een pre)
- Je bent representatief en communicatief
- Je hebt passie voor reizen
- Je kan met Amadeus werken ( zo niet, niet solliciteren.)
- Servicegericht en inlevingsvermogen
- Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Je toont eigen initiatief en bent zelfstandig

Ben jij die enthousiaste reisfreak met de ambitie klanten mensen te overtuigen om die droomreis te maken? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief met CV info@officialtravelcompany.com t.a.v. Rob van Helvoort.

Wil je meer info over de vacature dan kun je contact opnemen via bovenstaand e-mail adres of via 073 614 09 96.