Door deze foto’s wil je meteen naar Marokko!

15 maart 2018

Wil je er even lekker tussenuit maar nog geen idee waarheen? En wil je daarbij een compleet andere wereld ontdekken? Dan hebben wij een perfecte bestemming op slechts enkele uren vliegen: Marokko! Bekijk hier een kleine selectie van onze favoriete foto’s.

Marokko, een land waar je kunt genieten van de Arabische tradities en het sprookje van 1001 nacht. Een land wat geschikt is voor een rondreis, maar ook voor een stedentrip van enkele dagen. Marokko heeft zoveel moois te bieden en de variatie maakt dat het zeker een bezoekje waard is. Zo kun je als liefhebber van de zon kiezen voor de mooie zandstranden aan de Atlantische kust, als avonturier een trektocht maken door de Sahara of het Atlasgebergte en als cultuurliefhebber verdwalen in de talloze smalle straatjes. Na het zien van de foto’s hieronder krijg je meteen zin om op reis te gaan.

Wij kunnen je helpen om een unieke reis naar Marokko samen te stellen en ervoor te zorgen dat je deze vakantie niet snel vergeet. Natuurlijk stemmen wij deze precies op jouw wensen af.

Breng een bezoek aan de grootste moskee van Marrakech, de Koutoubia moskee.
Het wereldberoemde Chefchaouen is één van de mooiste plekken van het land. Ga op ontdekkingstocht en verdwaal in de smalle straatjes.
Een roadtrip door de Dadès Vallei levert adembenemende uitzichten op.
Deze gerestaureerde moskee vind je in een het dorpje Tinmel nabij Marrakech.
Bij een bezoek aan Casablanca mag een bezoek aan de Hassan II moskee zeker niet ontbreken!
Het Atlasgebergte loopt dwars door Marokko van west naar oost.
In Marrakech kun je vanaf een van de vele dakterrassen genieten van een prachtige zonsondergang.
In de buurt van Marrakech vind je deze Ouzoud-watervallen.
De beste lederwaren ter wereld komen van de leerlooierijen van Fez.
De mooiste kasbah van Marokko vind je in Aït-Ben-Haddou! Een kasbah is het verdedigbare deel van de medina en kenmerkt zich door hoge muren.
Ronddwalen door de soeks van Marrakech.
Volubilis, onderdeel van de UNESCO werelderfgoedlijst, was vroeger de belangrijkste Romeinse handelsstad en tegenwoordig de best bewaarde ruïne.

Krijg je al zin om naar Marokko te gaan? Bekijk dan hier ons aanbod »

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Marokko